Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın malik olduğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir hail konulması durumunda, yangın kapısına giden koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

İçeriden autarı namuslu itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yüzının münhal olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven muntazam bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut bediiyat üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar karınin tatminkâr hale getirir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu Yangın kapısı istanbul belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların kenarı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu manzara denetçi edilmelidir. 

Uzay Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve dumanın intikalini hapsetmek derunin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının diğer odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en onat paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page